Prezentarea companiei

Netit este bazată în Bucuresti şi este specializată în proiectarea reţelelor de cablare structurată, electrice, de sunet, proiectarea şi instalarea reţelelor VPN, proiectarea reţelelor wireless şi instalarea şi intreţinerea echipamentelor.

Compania este certificată, astfel pregătirea profesională este la cel mai înalt nivel. Suntem parteneri cu majoritatea furnizorilor pentru a putea avea preţuri competitive şi a satisface toate cerinţele clienţilor noştri.

Echipele Netit lucrează după standardele internaţionale cerute în acest domeniu. Suntem dornici să devenim rapid partenerii de nelipsit ai afacerii dumneavoastre.

Misiunea companiei

Misiunea noastră este să livrăm servicii impecabile, concepute pentru a satisface cerinţele prezente şi viitoare ale clienţilor noştri, la un raport calitate-preţ imbatabil.

Scopul nostru este să devenim parteneri de afaceri mai mult decât un furnizor, oferind clienţilor noştri platforme perfecte de comunicare pentru a-şi dezvolta afacerile.

Fie că sunteţi client direct sau că doriţi o colaborare cu Netit ca partener subcontractor, suntem oricând gata să pornim împreună la drum.

Valorile companiei

Noi, cei de la Netit, suntem deschişi, direcţi, transparenţi şi rapizi. Aşa ne place să lucrăm şi aceasta este cartea noastră de vizită!

Abordare deschisă şi onestă – Suntem pregătiţi oricând să luăm contactul cu dumneavoastră şi să venim pentru a discuta despre cerinţele pe care le aveţi şi pentru o evaluare GRATUITĂ!

Flexibili şi anagajaţi – Reuşim împreună să găsim soluţiile ideale pentru cerinţele dumneavoastră. Ne angajăm să vă predăm cheia către o comunicare impecabilă pentru afacerea dumneavoastră şi GARANTĂM pentru ea!

Respect pentru termene de livrare –Nimic nu ne opreşte să executăm lucrările în limita de timp agreată. Asta sau lucrăm pe GRATIS GARANTAT!

Partenerii noștri

Contactați-ne!

Netit Telecom SRL

Adresă: Str. Witing, Nr.5, et.1, Sector 1, București
Telefon: 0744346022
Website: www.netit.com.ro
Email: contact@netit.com.ro

Facebook: NetitTelecom
Twitter: @NetIT_Telecom
Google+: +NetitRoTeam

Formular de contact